ORIGINAL

Η επιβίωση στην εστία

25 Sep , 2016  

Labas (όπως λένε και οι λιθουανοί),
Αυτή την φορά έχω σκεφτεί να σου μιλήσω για την white πλευρά της θεματολογίας μου δηλαδή το lifestyle.
Λοιπόν ,θα σου κάνω ένα μικρό story telling για να καταλάβεις το θέμα. Όταν είχα κλείσει το Έρασμος έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην εστία και σε διαμέρισμα, όπως μπορεί να έχεις καταλάβει είμαι αρκετά παράξενο άτομο, και το να συγκατοικώ μπορεί να μου προκαλέσει πολλά άγχη .Όμως αν θυμάσαι είπα ότι θα προκαλέσω τον εαυτό μου.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μείνω σε εστία και να κάνω και οικονομίες για τα ταξίδια μου.
Φτάνοντας λοιπόν στην εστία με ελάχιστες ώρες ύπνου αντίκρισα ένα μέρος μέσα στο πράσινο μέσα στα δέντρα μέσα στο δάσος .Το κτήριο από έξω δεν το λές  μοντέρνο ούτε όμως και παλιό κάτι το οποίο με ανακούφισε γιατί είχα ακούσει πολλά για ετοιμόρροπα κτήρια .Η μέντορας μου με περίμενε από έξω να μου δείξει το δωμάτιο μου , θυμάμαι  ότι μπαίνοντας μέσα στην εστία όλοι μου έλεγαν καλήμερα,είχα μείνει άφωνος από την ευγένεια τους και την φιλική τους διάθεση. Συνεχίζοντας να περπατώ στο διάδρομο αντίκρισα την κουζίνα η οποία τότε ήταν αρκετά καθαρή μιας και δεν την είχε χρησιμοποιήσει κανείς ακόμα .Και κάπως έτσι κατέληξα έξω από το δωμάτιο 9 άνοιξα την πόρτα πήρα μια βαθιά ανάσα και είδα αυτό.

2016-09-17-08-14-47-1-compressor

“Οκ δεν είναι κακό” είπα,μικρό για όλα μου τα ρούχα αλλά  “θα τα βολεψω” . Οι συγκάτοικοι μου τα είχαν όλα στην τρίχα και κατάλαβα ότι είναι αρκετά προσεχτικοί με όλα .Το πρώτo πράγμα που αγάπησα στο δωμάτιο αύτο είναι το ωραίο μεγάλο παράθυρο, μπορεί να μην έχει την τέλεια θέα άλλα σίγουρα το να βλέπεις ένα δάσος από το κρεβάτι σου καθώς πίνεις το ζεστό σου τσαγάκι είναι αρκετά χαλαρωτικό.

img_20160917_155736-compressor

Έπειτα έπρεπε να επισκεφτώ το μπανιο.Το μεγάλο μου άγχος, θεωρώ το μπάνιο έναν χώρο χαλάρωσης και δεν θα ήθελα να φοβάμαι να ακουμπήσω μέχρι και τον νιπτήρα εκεί εξεπλάγην και πάλι γιατί έλαμπε και λάμπει ακόμα !

img_20160917_155840-compressor

TIPS, όσοι σκέφτεσαι να πάτε Έρασμος και να μείνετε σε εστία να το κάνετε, δεν λέω ότι είναι και ο πιο ωραίος χώρος που έχω μείνει,αλλά η ατμοσφαίρα είναι καταπληκτική.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ νο1, παντόφλες μπάνιου είναι καθαρό ,αλλά μην περπατάμε και ξυπόλητοι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ νο2,πάρε πρόχειρα ρούχα για μέσα στην εστία.Θα περάσεις αρκετές ώρες μέσα στην εστία, δεν είναι ωραίο να είσαι πάντα με τις πιτζάμες ακόμα και αν είναι απίστευτα βολικό .Για παράδειγμά μια καλή σκέψη είναι να αγοράσεις 1-2 ζεστές φόρμες και κάποιο άνετο φούτερ. Πίστεψέ με θα εξοικονομήσεις αρκετό από τον χρόνο που θα χρειαζόσουν για να ντυθείς για τις βράδυνες σου επισκέψεις σε άλλα δωμάτια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ νο3,πάρε όπως και δηποτε απορρυπαντικά ,είναι ωραίο να ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή αν δεν νιώθεις οκ με το μπάνιο να μπορείς να το καθαρίσεις μόνος σου, χωρίς να περιμένεις απο κάποιον να το καθαρίσει για να κάνεις  το μπάνιο σου.img_20160917_160000-compressor-compressor

ΣΥΜΒΟΥΛΗ νο4 σημαντικό αγόρασε μπουκάλια νερό για να τα ξαναγεμίσεις είναι αρκετά εύκολο να δεί κανείς ότι οι ερασμίτες δεν πίνουν νερό αλλά μόνο μπύρα ,μετά από 6 μήνες όπως είναι λογικό αυτό θα έχει μερικές συνεπείες στον οργανισμό σου .Οπως επίσης, μην ξεχνάς ποτέ, ένα μήλο την ήμερα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Αλλάζεις χωρά και περιβάλλον ,το να αρρωστήσεις είναι αρκετά φυσιολογικό οπότε βάλε στην διατροφή σου βιταμίνες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ νο5 τέλος σκεύοι μαγειρικής. Μικρά και βολικά μην αγοράσεις μεγάλες κατσαρόλες γιατί στο τέλος δεν θα χωράνε στα ράφια σου .img_20160917_160117-compressor-1

,

Black for the suit , White for my life !

, , , ,

By  
Black for the suit , White for my life !Comments are closed.