ORIGINAL

Black for the suit – White for my life !

30 Aug , 2016  

Σήμερα για εμένα είναι μια σημαντική μέρα για δύo βαισκούς λόγους. Αρχικά θα σας εξηγήσω το όλο concept που κρύβεται πίσω από το όνομα μου (Black for the suit – White for my life). Αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί θα καταλάβετε πολλά για τον χαρακτήρα μου, για τον τρόπο που γράφω και για όλα αυτά τα ωραία πραγματάκια που έχω να σας δείξω στην πορεία. Δεύτερον, σήμερα είναι η ήμερα που θα πω αντίο σε φίλους, γονείς και συνεργάτες για ένα μικρο διάστημα 5 μηνών, μιας και θα πάω Erasmus στην Λιθουανία (γνωρίζω ότι κάνεις Google Search για να δεις που είναι). Για έμενα αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχω βάλει στον εαυτό μου. Ναι ξέρω, σκέφτεστε “σίγα τόσοι έχουν πάει Erasmus!” άλλα διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Θα ξεκινήσω με την φράση “Βlack for the suit , White for my life” και θα την χωρίσω σε δύο κομμάτια. Οπως καταλαβαίνετε, με το black αναφέρομαι σε ρούχα! Για έμενα το μαύρο “Is the happiest color”, αφού με ένα τόσο απλό χρώμα μπορείς να παίξεις, να δημιουργήσεις και να φτιάξεις ό,τι στυλ επιθυμείς, από μια βραδινή έξοδο μέχρι και να δείχνεις περιποιημένος στην πρωινή σου γυμναστική (η υπερβολή μου οργιάζει). Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε και με χρωματιστά ρούχα που επιλέγω στην καθημερινότητα μου. Πάντα με παράδειγμα τον εαυτό μου, λοιπόν, θα παρουσιάζω τις προσωπικές μου επιλογές, δίνοντάς σας ιδέες για το πως θα μπορούσατε εύκολα και με απλά ρούχα να τις ενσωματώσετε στο προσωπικό style σας. Για παράδειγμα, η σημερινή ημέρα στο αεροδρόμιο με βρήκε να φοράω black Jeans, T-Shirt, Jacket, Shoes and Hat.

14151954_10207018269201690_52963628_o-compressor

 

Ναι, ξέρω, η πρώτη σας σκέψη είναι “μα τόσο μαύρο;!” Ναι! Πάω σε μια ξένη χωρά που δεν γνωρίζω  πολλά για την κουλτούρα της, όπως επίσης δεν γνωρίζω και πολλά για τους ανθρώπους της, επομένως πρέπει να δημιουργήσω ένα στυλ χωρίς υπερβολές και ταυτόχρονα να μην περνάει “απαρατήρητο”. Γι’ αυτόν τον λόγο, το total black είναι η τέλεια λύση! Όλοι προσέχουμε έναν άνθρωπο που φοράει μόνο μαύρα και όλοι ξέρουμε ότι μας εντυπωσιάζει, επειδή αποπνέει κάτι minimal, αλλά και κλασάτο. Όμως και εδώ υπάρχουν οι παγίδες.. για παράδειγμα, αν επιλέξεις αυτό το στυλ, δεν πρέπει να βάλεις κάπου χρώμα. Ναι θα σπάσει την μαυρίλα, αλλά θα χαλάσει την εικόνα που θες να δώσεις. Επίσης, όπως βλέπετε, για να κάνω δικό μου το όλο στυλ επέλεξα να φορέσω ένα μαύρο καπέλο. Μπορείτε και εσείς να βρείτε ένα αξεσουάρ που θα σας εκφράζει και να το ταιριάξετε παντού. Άλλωστε η λύση του καπέλου πάντα εντυπωσιάζει!

Σημαντικός παράγοντας που θα αναλύσω σε άλλα άρθρα μου, καθώς θα σας δείχνω και άλλα ρούχα για τις τοποθεσίες που θα πηγαίνω, είναι το άρωμα. Δώστε βάση στην κολόνια σας ή το άρωμά σας. Με αυτά τα ρούχα θα ήταν χρήσιμο να αποφύγειτε μια φρουτένια κολόνια. Μην σκέφτεστε ποια είναι η φρούτενια.. είναι αυτή που ξινίζει λίγο. Επιλέξτε μια βαριά κολόνια που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Έτσι λοιπόν θα πάω στο αεροδρόμιο και θα είμαι safe, ότι το outfit μου ούτε θα περάσει απαρατήρητο ούτε όμως θα είναι λες και πηγαίνω για βραδινό ποτό σε κάποιο κάλο μπαράκι του Παρισιού.                                                                              2016-08-27-01.54.58-2-compressor

Το δεύτερο σκέλος είναι το white for my life. Tο white πρέπει να χαρακτηρίζει την ζωή μας, μιας και είναι ένα χρώμα χαρούμενο, γεμάτο δημιουργικότητα.. ένας άδειος κανβάς για να φτιάξεις την δίκη σου ζωή με αισιοδοξία. Θα σας δείχνω κομμάτια από την ζωή μου στο Erasmus που θα γεμίσουν την καθημερινότητα μου.
Και εδώ λοιπόν θα σας εξηγήσω γιατί είμαι τόσο χαρούμενος για το Erasmus. Είμαι ταξιδιάρης και όπως λέει και το τραγούδι “Τhe Sun“ από τους Parov Stelar “Now I’m gonna tell my momma that I am a traveler”. Aυτή την φορά όμως προκάλεσα τον εαυτό μου σε κάτι διαφορετικό, επέλεξα μια χωρά μακριά από τα καθιερωμένα, μακριά από την χώρα μου, το κλίμα και την νοοτροπία μου. Επέλεξα να πάω μονός μου – ναι, μπορείς να πεις ότι επικρατεί μια τρέλα στο μυαλό μου. Για να αιτιολογήσω αυτή την τρέλα μου, θα σας πω, ότι για να μάθει κανείς τον εαυτό του πρέπει να τον προκαλεί και να τον φτάνει σε σημεία που δεν έχει φτάσει ποτέ! Έτσι θα μάθει να διαχειρίζεται τα πάντα, θα δέχεται κάθε πρόκληση και όλα σίγα σίγα θα φαίνονται εύκολα. Για αυτόν τον λόγο θα σας δείξω στην πορεία όλες τις προκλήσεις που θα περάσω στο ταξίδι μου και θα χαρώ να είστε οι συνεπιβάτες μου.
Τώρα λοιπόν που μάθατε τι εννοώ με το “Black for the suit, White for my life”, καταλαβαίνετε και την μανία μου με αυτό το concept και μάλλον θα δικαιολογείτε και την τρέλα μου.. αν και για να σας πω την αλήθεια, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα!!!
.

2016-08-27_08_17_13-compressor

 

Black for the suit , White for my life !

, , , , , , ,

By  
Black for the suit , White for my life !Comments are closed.