Χωρίς κατηγορία

ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!

17 May , 2018  

Ένα πρωί ξύπνησες και όλα σε βάραιναν. Η δουλειά σου, η καθημερινότητά σου, οι συνήθειές σου, ο περίγυρός σου… Δεν ήταν η πρώτη φορά που σου συνέβαινε αυτό, αλλά για πρώτη φορά αποφάσισες να κάνεις κάτι! Αποφάσισες να τα αποτινάξεις όλα όσα σε βαραίνουν και σε τραβάνε πίσω… Κι όταν συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να διώξεις αυτά που ουσιαστικά σε βαραίνουν επέλεξες να αφήσεις εμένα. Αποτίναξες από πάνω σου εμένα με όλη σου τη δύναμη και με πέταξες σε μια σκοτεινή γωνιά μόνη μου. Κι έφυγες! Έφυγες από το σπίτι, πήρες τα πράγματά σου, έκλεισες τα τηλέφωνα, διέκοψες κάθε επαφή… Έφυγες από παντού, αλλά όχι από μέσα μου!

 

Προσπάθησα τόσο πολύ να σε μεταπείσω,  προσπάθησα να σε κάνω να δεις την αλήθεια, να συνειδητοποιήσεις πόσα νιώθεις για εμένα, πόσα σου έχει προσφέρει το εμείς… Σου θύμιζα τις ευχάριστες στιγμές μας, τα χαμόγελα,  τις αγκαλιές και τις δυσκολίες. Όλα όσα περάσαμε για να σε πείσω να γυρίσεις, για να σε κάνω να δεις την αλήθεια… Στην ουσία προσπαθούσα να σε κάνω να δεις την αλήθεια που δεν ήθελες να δεις! Αλλά δεν άκουγες…

Εύχομαι ποτέ να μην έρθεις σε αυτή τη θέση. Να μη χρειαστεί ποτέ να πρέπει να βοηθήσεις κάποιον να δει μέσα του, ενώ εκείνος δε θέλει. Είναι πολύ επίπονη διαδικασία, δοκιμάζεται η υπομονή σου, τα συναισθήματά σου, ο ίδιος σου ο εαυτός. Παρόλα αυτά εγώ θα το ξαναπερνούσα αυτο! Ξανά και ξανά, αρκεί να σε εχω. Σαράντα κύματα και άλλα τόσα για να είμαι ξανά δική σου.

Βλέπεις κάποιες φορές δεν έχουν σημασία οι δυσκολίες, ούτε η ποσότητά τους, ούτε ο βαθμός. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Συγκεντρώνεσαι εκεί, κλειδώνεις στο στόχο σου και δεν αφήνεις τίποτα να σε αποσπάσει! Όταν ο στόχος είναι ο ερωτας, δεν έχει τίποτα άλλο σημασία. Εγώ θα σε αποκτήσω ξανά! Θα σε έχω πάλι δικό μου! Ο έρωτας μας θα ξαναζωντανεψει, γιατί μπορεί να έφυγες από παντού, αλλά όχι από μέσα μου!!!

 

“She lives in a poem.”

, , ,

By
"She lives in a poem."Comments are closed.